Dette innlegget kommer på bloggen min snart.

Når boken handler om en person med Hukommelse svikt i så stor grad som Christine er det et spennende utgangspunkt. Det er nok til at jeg ville ha plukket opp boka. Christine skriver dagbok. Når hun leser denne ser hun at ektemannen lyger og kan fortelle forskjellig ulike ting hver dag. Hun møter også Dr. Nashe jevnlig og han forteller henne noe helt annet ektemannen. Hennes ektemann forteller at hun ble påkjørt og det er årsaken til hukommelse svikten. Men Dr. Nashe forteller hun ble overfalt på hotellrommet. Ellers lyger alle ( inkl. andre karakterer) rundt henne. dvs. noen forteller sant og andre lyger. Men hvorfor forteller folk forskjellig ting og hvorfor lyger man. Det var løgnene og de forskjellig historiene som gjorde boka ULIDELIG SPENNENDE og ikke minst fantastisk forvirrende!!!!. Jeg vil tørre påstå at det er sjelden at jeg har vært borti en sånn spennende bok...Som andre sier: Helt umulig å legge i fra seg.

Den var ikke noe forutsigbar på noen som helst måte. Okey, du skjønt jo at noen ikke var den de utga seg for når man begynte boka. Men allikevel var boka veldig overraskende og langt i fra det man trodde... Men allikevel får man inntrykk av at forfatteren vil lure leseren til å tro noe annet enn det som egentlig var sant.Gjentakelser kan være fryktelig irriterende. Men i denne boka var det viktig. Nettopp for å få fram løgnene og ikke minst hvor langt andre er villig til å gå for å skjule sannheten. Boka viser tydelig de mørke sidene ved folk. Selv om du ikke skjønner hvor mørk de egentlig er før på slutten. Jeg har heldigvis lite erfaringer med psykopater og vet generelt lite om det. Men jeg tenker at noen karakterer i denne boka er eksempler på hvordan en psykopat kan være. De kan virke så sympatisk,omsorgsfull og kjekke. Men så skjuler de sin mørke side og plutselig kommer den fram.

På minussiden synest jeg begynnelsen var litt småkjedlig og langdryg og på slutten falt man litt ut. Men jeg tror det gikk litt for fort i svingene på slutten for det var sååå ulidelig spennende!!!!!!. Dessuten var jeg litt skuffa over Dr. Nashe. Eg skulle ønske at han hadde en litt en annen rolle. Men det som trakk ned boka gir jeg blank i for den var sååååå bra på alle andre måter!!!!.

Ja, denne boka var bare WOW,WOW,WOW<3. Dette er foreløpig årets beste bok og årets beste spenningsbok<3. Det er også selvfølgelig en ny favorittbok&lt<3. Eg vil rope ut til hele verden les den, les den,les den!!!!!!!!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg G