Cyberpunk par excellence.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, dette er jo en av de beste cyberpunk bøkene som finnes. Dette var den første boka jeg leste av Stephenson, og jeg ble rent forelska. Har lest så og si alt han har skrevet siden, og jeg burde uttrykke min takknemlighet til hun som prakket den på meg.

Stephenson har en utrolig suggerende stil, en miks av spennende, morsom og intelligent. Jeg blir smigret av å lese når jeg opplever at han ikke undervurderer leseren, men heller utfordrer vår intelligens.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leste "Cryptonomicon" da vi holdt på å inngå en avtale med en dataleverandør om litt eksperimentell programvare. De insisterte på streng kryptert e-postkorresponense, og var ekstremt paranoid.
Det var en underlig blanding av fiksjon og virkelighet...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hæhæ! så kult! Synkronisitet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Fride LindsethReadninggirl30Tor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTone NorenbergTrude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsane