Dette ble nesten en sekser - virkelig nærme en av favorittene mine. Av en eller annen grunn var jeg litt negativ til boken da jeg begynte. Men fordi den har fått så mye bra omtale ville jeg gi den en sjanse. Og nok en gang ble jeg slått av hvor viktig det er å prøve nye forfattere, nye sjangere, nye tema.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hyggelig at du også falt for boka. Jeg har vært å hørt Heivoll fortelle om boka og de bakenforliggende hendelser/historier.
En av tilhørerne var en eldre mann som satt brannvakt de urolige nettene branner herjet Finsland. Heivoll kunne fortelle oss andre at han hadde brukt han som et av sine sannhetsvitner når han jobbet med boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det må ha vært en spesiell setting. Der skulle jeg gjerne vært:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimEli HagelundNinaGunillaTore OlsenTove Obrestad WøienEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenKirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumTove