Her var det mange forskjellige og gode svar. Takker for alle innlegg!

Eg har på ingen måte noke interesse av å utgi meg for noke eg ikkje er gjennom ei bokhylle. Men når eg går innom ein bruktbutikk, og finner ein klassiker av ei bok til 10 eller 20 kr, så tar eg den med. Kanskje eg leser den med tiden, kanskje ikkje.. Uansett så har eg hvertfall muligheten til å lese den, når det måtte passe meg.

I vår tid, med e-bøkenes inntog, og med færre midler til biblioteker, så frykter eg at om noken år, så er det ikkje berre å gå på eit bibliotek for å låne ei bok...

Derfor velger eg å kjøpe noken klassikere som kan stå bakerst i bokhyllene mine. Om ikkje eg får tid til å lese de, så kanskje etterkommere vil få glede av de.

Så defor vil eg ha ei variert bokhylle. Men uansett kor mange klassikere eg kjøper inn, så vil mesteparten av mi bokhylle bestå av MINE favorittbøker og forfattere.

Eg noterer meg ned de bokforslagene som er kommet, og jakter de ved neste runde i bruktbutikk. Takker for alle forslag!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"Saman er ein mindre aleine" av Anna Gavalda. Kjempe bra! Liker egentlig ikke nynorsk, men denne var så bra at jeg ikke tenkte over at det var nynorsk når jeg leste. En sånn bok man ikke vil legge fra seg. :) Stig Larson sine bøker er også en personlig favoritt. Veldig spennende! Når jeg ser i vår egen bokhylle så er det også her vi har samlet endel fotoalbum og sangbøker og gode gamle eventyr bøker for barn. og pondus bøkene (samling av tegneserier). Jeg sier ikke at alle bør ha dette og vet ikke helt om det var svar på spørsmålet. I Bokhylla har man kanskje samlet litt variert litteratur. Vi har noe fagbøker...og til og med en "hva skal barnet hete?" Dette ble et langt svar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas