Altså, bokhylla her inne er for min egen del. Jeg kan ikke skjønne at alle andre har noen stor glede av å snoke. Eller, snoke og snoke... Jeg snoker i reelle bokhyller selv, men ikke for å danne meg et bilde av personen, men for å kikke etter noen bøker som virker fristende. Slik er det vel her inne også. Det som betyr noe er hva folk forteller i diskusjonstrådene, ikke hva de har ført opp som leste bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hm. Nå tok jeg meg selv i å innrømme overfor meg selv at jeg ikke har ført opp Danielle Steel-bøkene jeg har lest, nettopp fordi jeg ikke ønsker å bli assosiert med den slags litteratur. But then again, slike bøker husker jeg overhodet ikke noe av, og dermed er det heller ikke noe poeng overfor meg selv å inkludere dem i boksamlingen. Trur eg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det minnet meg på at jeg har lest 1 Danielle Steel bok, Hemmeligheter. Så filmen på TV, kjøpte den på video og leste boka senere. Det var en del forskjeller men likte begge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

he- he måtte le nå, jeg har og glemt alle de Danielle Steel bøkene jeg leste i tenårene. De skal nok få komme inn på lista ja...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling