Ha! Som om jenter ikke har gutter med bar barm på veggen. Selv hadde jeg fotballspillere, men de var alle påkledd. Frank Hardy var min helt, men det ble aldri noe til at jeg skiftet navnet mitt til Frank.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

I min barndom var faktisk disse silikondamene idoler både i blant gutter og jenter. Senere kom Spice Girls som småjenteidoler. Etter min mening en kraftig forbedring:) Dette gjenspeiles også i voksen alder der ofte både blader for menn og for kvinner har pene damer på forsiden. Husker noen jenter hadde plakat av mann i bar overkropp med bildekk eller baby. Disse var anonyme og ble derfor ikke idoler, bare beundret. Jeg hadde påkledd Jon Bon Jovi. Poenget mitt var uansett at vi ikke hadde PC, men brukte mye tid på dette og at litteraturen alltid har hatt sine konkurrenter.

Og skrivefeilen i overskriften var "barm" og det assosieres vel fortsatt mest med kvinner eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, men med dagens bruk av "kosttilskudd" kan en se barm på flere kjønn også...

Men du har helt rett. Bøkene hadde sine konkurrenter når jeg vokste opp for tjue år siden også. Ikke bra Sega Mega drive og Tiki 100, men også at vi hadde mulighet til å gå utendørs.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp, vi fløy rundt på byggefeltet og hylte: "touch me, touch me now!" ..hehe, men innemellom samla vi frosk eller var Ronja i skogen også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas