Enig i det, ihvertfall at oppdragelse kan være en grunn om ikke den eneste. Også enig i at religion ofte er et følelsesladd tema.

Er også enig med KAH i at Bibelens kulturelle, politiske og religiøse betydning i vår kulturkrets gjør at vi bør tåle å se den sitert og med fordel kan diskutere den. Jeg vet ikke hensikten bak sitatet, men mener uansett at et tekstutdrag i fra en av verdens mest kjente bøker er blant de tingene som passer inn i et bokforum.

Når det er sagt så har ikke jeg deltatt i denne tråden, bare fulgt med:) Og svarte egentlig bare på Norahs spørsmål om hvorfor ting hang i løse lufta:) Det skjer alltid når deltakere på en tråd har en profil som slettes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg vet at du bare var innom tråden, Strindin, men jeg tok deg med i min beskrivelse allikevel. Jeg er enig i at i et bokforum, så siterer vi i fra bøker, uansett om det måtte støte andre.

Det er når diskusjonen går videre, langt videre at jeg stiller spørsmål, er det nødvendig å provosere? Kan vi ikke tenke tanken, hvorfor vedkommende blir så provosert? Det er den type tanker jeg stiller meg, og som sagt i begynnelsen, du har ikke vært deltaker i denne tråden annet enn nå i kveld.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit Honningsvåg