Hm...er nok en forfatter SPIRE, men kommer sjeldent langt med et prosjekt før jeg enten mister interessen, eller jeg blir stående fast... Planen er å greie å skrive en bok, men tror det er langt fram i tid...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvordan har du jobbet med prosjektene så langt da? Startet å skrive for å se hva som skjer? Eller lagt en plan på forhånd? Hvorfor tror du at du mister interessen eller blir stående fast? Hilsen nysgjerrig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har stort sett planlagt en god del, men ting forandrer seg liksom underveis, og så står jeg plutselig fast.Enten fordi jeg syns det ble for dårlig, for kjedelig, eller fordi jeg ikke aner hva som skal skje videre. Av og til skriver jeg bare for å se hva som skjer, men det går stort sett ikke så bra.

Vet ikke hvorfor jeg mister interessen. Men generellt skal det mye til for å opprettholde interessen min.

Tror mye av problemet er at jeg har for mange folk rundt meg, og for mye å gjøre. Skrivingen foregår ofte i sene nattetimer i helger jeg er alene hjemme.

Jeg skriver sangtekster og melodier også. Det går mye bedre av en eller annen grunn. De kan jeg liksom gå å nynne på i løpet av dager. Og så bare synger jeg inn tekst og melodiforslag inn på telefonen eller mp3 spiller mens jeg enda husker det. Hvis jeg får gode ideer til en bok, er det sjelden jeg har mulighet til å skrive ned eller ta stemmeopptak av saken. Og med min gullfiskhukommelse er det "geniale" i mine ideer forsvunnet når jeg endelig har mulighet til å arbeide med saken..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil Christiansen