En god og vemodig oppvekstroman.

Mye å kjenne seg igjen i for de av oss som var (og er) KISS-fans. Det hadde for øvrig vært spennende å vite hva lesere som ikke hadde/har noe forhold til bandet fikk ut av denne boken. Så lenge man innledningsvis får vite at handlingen starter i august 1983 var det jo relativt enkelt å forestille seg hva som kom til å utgjøre en sentral del av slutten på romanen.

Min egen barndom med KISS er for øvrig oppsummert her i denne bloggposten

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Og selvsagt har jeg lest bloggposten din :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nesten som jeg ikke tør innrømme at jeg ikke har kjøpt boka før nå.. Jeg er selvsagt lidenskapelig KISSfan og burde dermed lest den med èn gang den kom ut. Jeg er ikke kommet så langt, men i innledningen får vi jo vite hva sminken og mystikken rundt bandet betyr for hovedpersonen. Tør nesten ikke tenke på hva som skjer i hodet på vår lille 9-åring litt senere utpå høsten ;) Gleder meg til fortsettelsen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er jeg ferdig med boka. Slutten ble som jeg tenkte meg. En veldig bra bok selv om jeg selvsagt synes den ble veldig guttegutt. Kan virkelig 9-åringer så mye om sex f.eks? Og er de virkelig med på så mye rart?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hovedpersonen i romanen er noen år eldre enn meg, så jeg fikk nok ikke det samme sjokket som ham. Men her i Norge kom vel informasjonen ganske seint, så på midten av 80-tallet hadde jeg plakater av KISS både med og uten sminke på veggene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var 13 år i 1983 og fikk vite det da pappa kom hjem med VG og bilder fra (tro om det var)pressekonferansen.. For meg som ungjente var maskefallet bare et pluss, jeg fikk jo endelig bilder av vakre Paul Stanley uten sminke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove