Ja, det er det... :-) Holder på med en oppfølger til en bok som ble gitt ut nå i desember, og den største utfordringen ligger i å få ro til å skrive.Og å få det troverdig. Det er spenning/krim. Hva skriver du? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tja, jeg er på stikkordsstadiet kan man si. Har setting, tema og masse bra konfliktstoff klart. Drodler litt rundt karakterer og scener. Utfordringen akkurat nå er å få tak på hovedplottet og avslutningen. Tips mottas med takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Krim eller ? Har ikke fått med meg hvilken sjanger du skriver? Jeg pleier å ta begynnelsen og slutten først jeg...Da kommer som resten av seg selv etterhvert... Noen hovedtanker om hva den skal handle om, har jeg vel litt på forhånd, og resten blir til underveis... ;-) Ikke super erfaren da, men det funker ! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt usikker på sjangeren, siden jeg er på stikkord-stadiet... Dokumentar-roman tror jeg det kalles. Ligger ikke an til å bli en krim foreløpig, men hvem vet hva karakterene finner på...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakim