Kan ikke se at du er blitt angrepet som person her. Men for sitatene du skriver inn som gir oss en dårlig følelse. Selv er jeg hverdagskristen og tror fullt og helt på Gud, men ikke i den konteksten du fremmer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Kan du definere "hverdagskristen", hva det er for noe? Hvordan kan en som sier seg å være kristen og tror fullt og helt på Gud, få en dårlig følelse av å lese sitater fra Bibelen? Du må også forklare nærmere hvilken kontekst jeg fremmer. Jeg har jo bare skrevet noen sitater.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hverdagskristen; Tro på Gud, er seg selv både på godt og vondt, ha omtanke for sine medmennesker og være et medmenneske så godt man kan. Har ikke tro på at hvis du ikke tror på gud så går du lux til helvete. Bilde er ikke svart/hvit. Om man ikke tror, men er et medmenneske så oppveier gjerningen. Konteksten jeg nevnte - da må du gå tilbake til dine egne innlegg her. Vi er alle her på jorden for å høste erfaringer, både gode og vonde - slik er livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye