Interessant prosjekt du har hatt! Og med nyttig informasjon for oss:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for det. Tror flere kan ha glede av denne forfatteren. Særlig Klokke uten visere synes jeg hadde en særegen vinkling på spennende tema som generasjonskonflikt, klassetilhørighet, sykdom og rasisme. De to andre på topp tre synes jeg ga mest på form og fortellerteknikk. Så takk til Lillevi som satte oss på sporet:)! Legger til at jeg tror Hjertet er en ensom jeger er McCullers' mest kjente og kanskje også mest anerkjente.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Hjertet er en ensom jeger" husker jeg som en fin bok og film, noe annet har jeg ikke lest, men jeg skjønner jo at de er verdt å prøve seg på!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Anniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaoline