Dette er forsettelse av boken Fifty Shades of Grey. Og fortsetter der den første boken avsluttet. Fifty Shades of Grey imponerte meg veldig. Jeg likte skrivemåten, motsetninger mellom Ana og Christian, måten boken var skrevet på, de detaljerte beskrivelser av alt som skjer og at ting skjer i løpet av veldig kort tid.

Men historien burde ha sluttet med første bok. I denne boken virker det som om forfatteren bare letter etter måter og situasjoner som kan enda en gang fremheve hvor mye disse to personer elsker hverandre. Det blir kjedelig i lengden. Situasjonene som dukker opp virker ikke til å ha noe sammenheng med handlingen. Og det er også noe som plaget meg. At det er ingen klar handling og mening med denne boken. Det eneste jeg får ut av boka er hvor uendelig sterk kjærlighet det er mellom dem, og that's it.

Boken ble etter hvert kjedelig, forutsigbar og veldig såpeoperaaktig.

Men det er mye bra ved boken også. Vi får vite mer om Christian og hvorfor han er som han er. Elskov scenene er fortsatt fantastiske. Og det er en fryd å lese om alt det perfekte og nydelige disse to personer begir seg ut i.

Det frister ikke å begynne på den tredje boken i serien. Men jeg er så nysgjerrig at jeg vil sikkert lese den også. Bare ikke enda.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen Lindheim SlettevoldOdd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh Vigre