Kjærligheten mellom Aragorn og Arwen var i et tillegg fordi Tolkien antagelig (og i så fall rettmessig, mener jeg) så at det ikke hadde så mye med historien å gjøre. Hvis Peter Jackson og co virkelig ville ha en kjærlighetshistorie kunne de brukt den som Tolkien faktisk ville fokusere på: forholdet mellom Faramir og Eowyn. I min mening en av de vakreste kjærlighetshistoriene skrevet. Men neida, det ble kuttet! Argh! ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har du sett de utvidede utgavene? Der får du litt mer av denne søtladne kjærligheten du som romantikk-hungrig kvinne etterlyser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har sett de utvidete av de to første filmene. Som jeg har fortrengt. Jeg er egentlig ikke så romantisk anlagt, og spyr av overdreven klisseromantikk i både bøker og film. Liker historien om Eowyn og Faramir, da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, min kommentar var ment ironisk altså, sett i lys av din fine "gi meg hobbiter og action"-ytring over her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, regnet med det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye