Jeg syns nok kanskje denne boken ble en smule oppskrytt, den havner ikke på min liste over de mest fantastiske, men når det er sagt, så er det en flott bok og absolutt en fin leseropplevelse! Verdt en titt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Helt enig! Hadde nok litt for høye forventninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ingen forventninger, jeg trodde det var en høyttravende, kjedelig bok. Men så en dag hadde jeg ingenting å lese, så jeg tenkte at denne får klare seg. Og jeg har siden lest den igjen to ganger til. Fascinerende fra først til sist.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det er en helt fantastisk bok! Humor, drama, dyp tragedie, og en fremragende språkføring. ( I alle fall i originalen.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsomt. Jeg begynte tilfeldigvis på den sjøl for et par dager siden, uten å vite annet enn at dette tydeligvis er ei bok de fleste på min alder har lest i ungdommen og blitt svært glad i. Den eneste assosiasjonen etter femti sider går til Bound for Glory av Woody Guthrie, men språket i Sangfuglen glir lettere. Jeg sloss fremdeles med slutten av Woodys bok. Nå leser jeg riktig nok den norske oversettelsen av Harper Lee, så det kan jo utgjøre en forskjell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin