Jeg har denne boka liggende et sted i hylla, etter at jeg litt ufrivillig "arvet" den av noen. Men jeg har aldri lest den. Ble heller litt irritert over omtalen av boka på baksiden. Skal dette være et kjærlighetstriangel? Jeg blir provosert av at en fyr gifter seg med søsteren til kvinnen han elsker for å være i nærheten av sistnevnte. Uten å ha lest et ord av boka har jeg umiddelbart mistet respekten for vedkommende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ei gammel historie forteller om Jakob, som giftet seg med Lea for å være i nærheten av Rakel. Her er det vel likedan.

Jeg hørte denne første gang som opplesning på radio og ble helt henført av Titas trolldom på kjøkkenet mens livet går sin gang rundt henne. Jeg syntes verken det var banalt eller klisjefylt, ei heller da jeg leste boka etterpå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mulig boka er godt skrevet, og siden jeg ikke har lest den, skal jeg ikke uttale meg om akkurat denne. Men generelt blir jeg veldig støtt av historier om utroskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen