Espedalen, vest for Gudbrandsdalen, - himmelen på jorden:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Så herlig. Der har jeg tilbrakt svært mye tid i snart 40 år. Jeg har sporet opp slekten min derfra helt tilbake til 1700-tallet. Det fineste stedet jeg vet. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har du slekt på Dala, da? Det er vel den eldste bosetningen, eller?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tilhører Megrundslekten, men Strand er familienavnet nå. Men 'alle' med slekt fra Espedalen stammer vel fra Dale-Enka... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha, - du har forfedre fra Grimsrud? Adolf og Oline?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine oldeforeldre. Har du noe slektskap til dem også? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, men jeg husker dem godt:) Jeg har ikke slekt i Espedalen, men familien har leid Nordre Langvegg fra 1922-2000. Nå har vi en annen hytte og mange familiebånd til andre hytte-eiere;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så artig å høre.

Da har vi sikkert tatt kveldstur forbi dere en rekke ganger i løpet av de siste tiårene. :)

Du må kose deg masse på balkongen der oppe i sommer. Jeg skal opp i uke 28. Kanskje sees vi på butikken på tirs eller lørdag.

God sommer. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat vært der en uke, og skal nok først opp igjen mot slutten av juli. Håper det blir fint der i uke 28, - god sommer:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline