Vindens skygge var en kjempefin bok. I Engelens spill synes den tidvis var god - men innimellom var det litt vanskelig å følge tråden. Carlos Ruiz Zafòn har også rare slutter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig! Engelens spill var også spennende og fantasifull, men jeg synes ikke historien var like god her som i Vindens skygge. Det virka som et litt krampaktig forsøk på å varte opp med den ene mer avsindige hendelsen etter den andre. Det kunne vært greit nok hvis han bare hadde forsøkt å nøste opp en del av trådene i hvertfall. Da jeg var ferdig med boka valgte jeg å se på hele boka som et rent eventyr, uten å se på logiske brister, for jeg tror faktisk ikke Zafon sjøl har noen "forklaring" på hvordan alt hang sammen. Men boka var lett å leve seg inn, og jeg kommer nok til å lese den neste boka også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kikkan HaugenSimenKaren PatriciaBookiacBente NogvaHarald KMarianne MTanteMamiePia Lise SelnesKaren RamsvikConnieAud- HelenEllen E. MartolDolly DuckKitsuneLilleviingar hHilde H  HelsethEster SalpakkaToveLailaEli HagelundmoiraJulie StensethRisRosOgKlagingTine SundalCecilieIdaMarteHanne MidtsundAnn ChristinCtinaIngunn SEileen BørresenHegeHallgrim BarlaupAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiIvar Sand