Han er en av mine favoritter. han og snape! :P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

bellatrix lestrange.. Glemte henne.. Fantastisk dame <3 crazy!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snape er best! En av de mest spennende karakterene jeg vet om i litteraturen. Leste et sted en gang (har dessverre glemt hvor, så jeg får ikke bekreftet om det er sant) at Rowling selv ikke kan fordra Snape, og at hun synes hele fyren er ufordragelig. Morsomt da at han har blitt en av de mest populære i Potter-universet. De fleste leserne synes han er den perfekte tragiske helt.

Sirius, derimot, synes jeg er arrogant og ufyselig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker versjonen av snape i Harry potter the musical.. Og Draco Malfoy.. Egentelig alle :P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Snape er uten tvil en av de mest interessante karakterene i bøkene, kanskje den mest interessante. Han er en av mine favoritter også, men det er nettopp fordi han er så sammensatt og jeg har alltid vært veldig nysgjerrig på ham. Det er mye jeg ikke liker med ham, men han kan fint være en favoritt likevel.

Sirius har jeg alltid likt, men favoritten er nok Lupin. Alle hovedkarakterene fra foreldregenerasjonen er spennende karakterer, skulle gjerne visst mer om dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg har ofte tenkt litt over livene til både Lupin og Snape.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hun skulle kansj ha skrevet noen bøker til. Livet før gutten som overelvde. Men kansje det er derfor vi liker dem fordi vi kan selv skape deres egne fortid med den informasjonene vi har fått!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er nok best å fantasere historiene - da får man det slik man selv vil ha det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline