Kjempevanskelig, tenkte jeg, å plukke ut de tre beste, nei det går ikke! Jeg har minst lest ti veldig gode bøker i år. Men ved nærmere ettertanke er det absolutt noen som skiller seg ut i øverste toppsjiktet:

"Kvinnen som kledde seg naken for sin elskede" av Jan Wiese

"Himmelgraven" av Xinran

"Blomstenes hemmelige språk" av Vanessa Diffenbaugh

Men stopp, jeg har glemt: "En halv gul sol", "Den usynlige broen", "Det usynlige fjellet", "Den glemte hagen" og den jeg holder på med "Kong Salomos sverd", det blir fem veldig nesten beste bøker, og så er det dem som er veldig bra nest beste bøker. Dette var vanskelig. Men tenk så heldige vi er som har oppdaget at det finnes så utrolig mange gode bøker i verden! God lesesommer!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Enig!! Masse bra!! Og bokelskere.no gjør det lettere å finne dem:)Så takk til dem som opprettet denne siden!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe! Ja det er vanskelig! Jeg redefinerte det i mitt eget hode til hvilke av bøkene jeg ville anbefale til flest. Da ble det litt lettere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, leste Himmelgraven i fjor, den var fantastisk!! Klar sekser fra meg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg ble helt fortapt. Det ble en av mine favorittbøker. Leste den rett før en reise til Tibet. Så mange himmelgraver der. Det var ganske spesielt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det ble nok et spesielt minne... Man får et annet forhold til det man ser når man får historier knyttet til dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemine