Ja, hvem husker ikke den, og ikke minst filmen. Har lest boken et par ganger og sikkert sett filmen 2-3 ganger ( visste ikke den gang at Richard Chamberlain foretrekker menn, var jo betatt da..)..og nydelige Rachel Ward ( nå fikk lyst til å se den enda en gang). Enig med deg, Tordis. Dette er den optimale romantiske story.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jenter i alle aldre var ganske betatt av Richard Chamberlain den gangen. R C var jo SÅ kjekk og skjarmerende :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gjett om! Han var bare helt skjønn. hehe det var også den gang vi ikke hadde sett oss mette på TV programmer. Vi hadde kun 1 kanal - tenk det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er så enig...
Jeg husker så godt at siste episoden av Tornefuglene gikk seint en lørdag kveld. Jeg var på en STOOOR festivitas, men jeg MÅTTE heim for å se den episoden. Og så dro jeg tilbake til festen.... Sukk....
Boka ligger her. Kanskje jeg må lese den om igjen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Henger meg på den, Brit, Tornefuglene var bare helt fantastisk en gang i tiden, og Richard Chamberlain den ultimate mannen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åh, ja (sukk)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima Montgomery