Det er ikke ofte jeg triller seksere, men denne gangen var jeg ikke i tvil. Jeg slutter meg til alt du skriver: En betagende varm fortelling om kjærlighet og vennskap midt oppi all redsel og gru.

Jeg må tilføye at avslutningen med diktet av Wislawa Szymborska var et ekstra godt punktum. Fortellingen om Andras handler blant annet om å føle skyld, også for forhold som et lite enkeltmenneske umulig kan ha innflytelse over. Diktet illustrerer på en fin måte hvordan omstendigheter og tilfeldigheter bestemmer hvem som rammes og hvem som slipper unna.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, dette var en leseopplevelse av de sjeldne. Så fint at du trekker fram diktet "Allikevel" som runder av boken på en god måte. Da jeg leste innlegget ditt måtte jeg ta fram boken og lese det en gang til. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg fant en bok som kan gi meg noe av det samme som denne boken gjorde. Husker enda hvor trist det var å legge den fra seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke hørt om den tidligere, men nå har jeg bestilt den på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SDemeterMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild S