Både Godard og Hitchcock er litt vriene, begge har jo filmatisert flere litterære verker, og jeg forsøker å begrense meg litt, men det er klart at de må med. Bande à part, Vertigo og Rear Window får i alle fall plass.

Bresson er jeg mer usikker på. Jeg vet ikke riktig om jeg liker filmene hans, eller om jeg synes at de er ulidelig kjedelige. Men et gjensyn med Lancelot du Lac er kanskje på tide, så får jeg se om det gir mersmak.

Doctor Zhivago mener jeg å huske at jeg likte, men det er en evighet siden jeg så den, så den krever antakeligvis også et gjensyn, men den kommer nok også med.

Det er flott at du minner meg på Altman. McCabe & Mrs. Miller er en personlig favoritt, men det er jo ikke en adapsjon, og The Long Goodbye er alt annet enn dårlig.

The Duellists har jeg ikke noe forhold til i det hele tatt, men jeg liker andre ting Scott gjorde på slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet, så jeg ser ikke bort ifra at den kan falle i smak.

The Man Who Would Be King har jeg heller ikke sett, men jeg kjenner til den, og den ser rimelig lovende ut, så den prioriterer jeg antakeligvis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

McCabe & Mrs. Miller er en virkelig fin film ja. For bare å trekke fram én ting ved den må jeg si at jeg har særlig sans for musikken, men selvfølgelig har jeg det, det er ikke en overdrivelse av meg å påstå at jeg er forferdelig hengiven overfor Leonard Cohen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Musikken er gode greier, men hvis jeg skulle rangere westernfilmer med glimrende soundtrack, ville jeg nok satt både Dead Man og The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford høyere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi Holtan