Jeg har sett litt av andres mening om at denne boken var oppgulp av de andre. Men siden dette er den første boken jeg leser, synes jeg den var knallbra. Det er detaljene som gjør at jeg blir imponert, og det jeg setter mest pris på. Det at det også kan virke reellt - jeg synes det skal mye til å kunne beskrive kjente bygninger på den måten han gjør. Jeg synes han er god. Men som sagt er dette første boken jeg har lest av han. Da er jeg advart når det gjelder samme stoffet i de andre bøkene. Får se hva jeg mener!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da Vinci-koden er sydd over samme lest: rebuser og gåter. Jeg likte begge godt, men skjønner godt at ikke alle har samme sansen for "rebusløp" som jeg. Disse to synes jeg er de beste av Dan Brown. Jeg har lest to til, men kom nok til et metningspunkt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild S