Der skulle ikke være noe fristed noen plass for barneprostitusjon. Veldig bra tiltak at overgriperne kan også straffes i eget hjemland. Vet ikke om jeg klarer å lese boken, for jeg kommer til å se barna for meg. På en måte uten fremtid, for slik setter sine varige spor uansett hvilket land eller nasjonalitet det gjelder. Det er så hjerteskjærende når familier har så dårlig råd at de må selge sine barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er helt enig med deg. Det er ikke en bok for de med bløtt hjerte og det gjør vondt å lese om de forskjellige skjebnene. Selv leste jeg denne før jeg dro til Thailand første gangen og var litt redd for hva jeg kom til å se. Heldigvis så jeg få tvilsomme tilfeller, allikevel ligger det i bakhodet at det foregår selv om det ikke er synlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTanteMamieTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingAnneWangKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpBeathe SolbergErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Marianne M