Hvis du liker sukkersøte kjærlighetshistorier, er kanskje Nicholas Sparks noe for deg. Har du hørt om Dagboken (The notebook, også filmatisert)? Han har skrevet en hel del kjærlighetshistorier som mange liker godt.

Når det gjelder vampyrer; har du lest vampyrbøkene til Anne Rice? ( En vampyrs bekjennelser er også filmatisert.)

Hvis du er glad i fantasi, kjærlighet og intriger, kan det hende du liker trilogien om Frøya og Saga av Johanne Hildebrand. Det er en lettlest saga fra bronsealderen som er svært fengende.

Lykke til med lesingen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

For romantikk vil jeg anbefale Nora Roberts og Sandra Brown. Vil du også ha litt spenning, så prøv Mary Higgins Clark. Jeg har en stor svakhet for Joanne Harris og Mo Hayder (den ene er romantisk, den andre rå thrillere). Det er akkurat nå noe sånt som 25-26 serier i salg - det er bare å velge og vrake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske