Stiller meg fullt og helt bak det. Vi søker oss til det som er kjent, selv om det er aldri så jævlig. De som uttaler seg, vet ikke hva det dreier seg om, tenker jeg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ja, som regel er det uttalelse som : hvorfor kan du ikke bare gå? eller : Jeg hadde ALDRI funnet meg i det, osv. Hadde det bare vært så enkelt!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nemlig. Om det bare hadde vært så enkelt. Men i mange tilfeller er det langt mer komplisert enn bare å bryte tvert av og gå sin vei.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ikke sant!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det som er kjent for oss/ det vi er vant med, har større "makt" over oss enn vi er klar over.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette ligger ofte på det ubevisste plan.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, og det er ganske logisk, hvis vi bare tenker over det. Vi er på en måte programmert til å søke oss til det vi kjenner best fra vår egen oppvekst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy Englund