Det er umulig å gå gjennom livet uten tillit.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Det er mulig, men vanskelig for den personen det gjelder. Her kan det være vanskelige oppvekstforhold som overtas av ektefeller osv. Mange knekte personer ender opp på psykiatriske avd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det går ofte en "rød tråd" gjennom livet for noen. Det kan starte med seksuelle overgrep, voldtekt,- og så går en hen og gifer seg med en voldsmann og ny overgriper. Kanskje det er det eneste som føles "trygt"... For det er noe vedkommende kjenner, og ikke vet bedre.. Det er ganske horribelt, men sant.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For utenforstående synes det totalt absurd dersom et voldsoffer blir samboer/gifter seg med en voldelig person, men, som du sier; de vet ikke bedre etter en årrekke med vold og nedverdigelse. De tror gjerne at det er slik det skal være, siden det er den eneste hverdagen de er vant med.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nemlig. Det er det som er så sårt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Stiller meg fullt og helt bak det. Vi søker oss til det som er kjent, selv om det er aldri så jævlig. De som uttaler seg, vet ikke hva det dreier seg om, tenker jeg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, som regel er det uttalelse som : hvorfor kan du ikke bare gå? eller : Jeg hadde ALDRI funnet meg i det, osv. Hadde det bare vært så enkelt!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nemlig. Om det bare hadde vært så enkelt. Men i mange tilfeller er det langt mer komplisert enn bare å bryte tvert av og gå sin vei.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ikke sant!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det som er kjent for oss/ det vi er vant med, har større "makt" over oss enn vi er klar over.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette ligger ofte på det ubevisste plan.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, og det er ganske logisk, hvis vi bare tenker over det. Vi er på en måte programmert til å søke oss til det vi kjenner best fra vår egen oppvekst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om man skal ha noen som helst mulighet til å mestre livet uten tillit fra viktige andre, må man i alle fall være utrustet med en uvanlig sterk indre styke og tro på det man driver med.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En forutsetning er et lite snev av tillit.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Eileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg Ristvedt