Tøffe tak! Går det an å forlenge lånetiden, eller er det fjernlån?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg kan fornye dem men de på torsdag er fornyet både 1 (5 stk) og 2 (2 stk) ganger. De fleste av de på tirsdag er forholdsvis korte så jeg syns jeg bør komme meg gjennom noen av dem. Også blir det lesing på bussen til de forskjellige bibliotekene også da.

Ble litt forsinket i lesingen da jeg begynte å lete etter bilder til bøkene mine uten cover, og fant en side med bilder av de fleste hvis ikke alle Hardyguttene bøkene, så over helga kan jeg få lagt til resten av de jeg har lest som ikke er i bokbasen, hvis jeg ikke finner noen flere nå blir det 34 nye bøker å legge til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle