Nå blir det lesehelg for meg, har 15 bøker som forfaller på 3 forskjellige bibliotek til uka. Skal prøve å komme gjennom ca halvparten av dem, i hvert fall

  • Edward Burnman - Världen före Columbus
  • Murena
  • Bengt af Klintberg - Glitterspray
  • Knut Borg - Grand Prix
  • John Moberg - Lutefisken
  • Norges historie - Historien om de gamle norske kongene - Danenes ferd til Jerusalem
  • Klaus Aarsleff - Hemmelige selskaber

7 forfaller tirsdag og de andre 8 på torsdag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Vel, er nå halvveis i Glitterspray og har lest 70 sider av Världen före Columbus og de er de tykkeste bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

denne helga skal jeg else ferdig nr 3, Bplet, i trilogien Under fiskenes tegn av Sissel Lange-Nielsen, om katarenes liv og død i Frankrike på 1100- og 1200-tallet. Så skal jeg lese Dager og netter i Paris av Ketil Bjørnstad, Reiser til Franrkiek onsdag så det er en slags forberedelse..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser "Vindens skygge" av Carlos Ruiz Zafon. Koser meg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er vel en av de beste bøkene jeg har lest! Nyt den! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gjenleser Knut Hamsuns kortprosasamlinger.

Men romanene er bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Harry Potter og Mysteriekammeret. Får se hvor mye jeg rekker, blir jeg ferdig fortsetter jeg med Harry Potter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har fortsatt Camilla Läckberg-marton, og leser Havfruen om dagen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg held på med Emma av Jane Austen og Revolutionary road Av Richard Yates. Målet er å iallefall komme litt lenger i begge to. Men med eit halvsjukt barn og diverse rapportar som skulle vore skrivne før skuleslutt er eg redd lesing blir nedprioritert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tøffe tak! Går det an å forlenge lånetiden, eller er det fjernlån?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan fornye dem men de på torsdag er fornyet både 1 (5 stk) og 2 (2 stk) ganger. De fleste av de på tirsdag er forholdsvis korte så jeg syns jeg bør komme meg gjennom noen av dem. Også blir det lesing på bussen til de forskjellige bibliotekene også da.

Ble litt forsinket i lesingen da jeg begynte å lete etter bilder til bøkene mine uten cover, og fant en side med bilder av de fleste hvis ikke alle Hardyguttene bøkene, så over helga kan jeg få lagt til resten av de jeg har lest som ikke er i bokbasen, hvis jeg ikke finner noen flere nå blir det 34 nye bøker å legge til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

To nylånte bøker skal påbegynnes i helga: "Livet etter skuddene" av Liselotte Haugsnes, og La meg synge deg stille sanger" av Linda Olsson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I helga skal jeg kose meg med Jenta på Klippen av Lucinda Riiley:). Den har fått masse slakt. Men foreløpig digger jeg den<3

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er i gang med sommarjobbinga, so her er det lite forskjel på helg og kvardag - noko som betyr at det er jamne lesedagar for min del. På øyra har eg for tidi Lover Avenged, sjuande bok i Black Dagger Brotherhood-serien. Som bok har eg Engelens spill av Carlos Ruiz Zafon (som so langt har vore ein skuffelse, eg håpar den tek seg opp). På jobb les eg bøker om stavkyrkjer, når det er ledige stunder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser "Cry and you cry alone", en litt irriterende bok med barndomsminner fra et katolsk barnehjem, og på senga leser jeg "Livet med Elizabeth" av Richard Herrmann. Den har jeg lest før, men det er lenge siden, og nå har jeg den som første av tre bøker i ett bind. Denne boka handler om Elizabeth den første, de to andre har jeg ikke lest før, men de tar for seg dronningene Mary (Maria) og Victoria.

Historien om Elizabeth tar også for seg hennes fra Henrik den åttende, og jammen var det mye blod og tortur og forferdelighet - nesten ikke sengelektyre, selv om Herrmann holder en lett tone....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wow, Det var litt av noen ambisjoner. :)

Denne helgen skal jeg ikke lese noesomhelst. Hæ? Er det mulig?

Joda. Jeg skal stelle i hagen, drikke øl med gode venner, gå en lang tur langs Akerselva med min kone, høre på Frank Znort Quartet på Blå, besøke min mor, dra på båttur med min kommende svigersønn og spise lange og gode middager med familien. Hvis jeg får tid skal jeg se Danmark slå Tyskland på søndag.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne helga leser jeg The mountain of madness av H. P. Lovecraft og When the Devil whistles av Rik Acker. Det går litt tregt i lesingen for tiden så jeg får se om jeg også kommer meg videre i Se meg, Medusa av Torkil Damhaug.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal i 50 års lag på lørdag, som krever litt forberedelser. Men i alle fall søndag skal det være mulig å komme litt videre i bøkenes verden.

Det er fotball-EM nå, og jeg har latt meg inspirere til også å lese bøker med tilknytning til denne sporten. Jeg har noen sider igjen av Arild Stavrums, etter min mening ganske vellykkede, fotballkrim Golden boys. Først på vent ligger Fiender til vi dør av Magnus Borgen, om de store klassiske hatoppgjørene i fotball og hvor mye sporten og klubben betyr for supporterne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å se på fotball er ikke noe for meg selv om jeg har lest noen bøker om det (ok, 20 av 29 bøker i hylla for sport er om fotall), men den 27. starter EM i friidrett og i forkant av OL i London skal jeg lese The First London Olympics 1908

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal begynne på Hotellet på hjørne av bitter og søt. Håper den er bedre enn en svunnen tid av Kate Morton som jeg har "kreket" meg i gjennom. Neste gang skal jeg legge fra meg kjedelige bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas