http://www.youtube.com/watch?v=wmwM_AKeMCk

Helt fantastisk musikal laget av fan - studenter i samarbeid med starkid. Man må se hele, og i tillegg til det er det en to'er som er også jævelig bra. Mye parodi og et fantastisk show, med karakterere satt på spissen..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig, Fantastisk musikal! Jeg har sett den altfor mange ganger allerede. Stappfull av parodier på litt av hvert. De må ha hatt det fryktelig morsomt mens de holdt på, utrolig at ikke en av dem kankk under forestillingen :) Har ikke sett to'ern, men skal gjøre det en gang.. Passer dette foresten under Harry Potter og de vises stein? Parodien er vel på en god blanding av alle bøkene. Men, det spiller egentlig ingen rolle..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg burde vel skrevet det under alle bøkene, for alle er jo med, og i to'eren :P hehe...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis Vold