Jeg var helt uforberedt på at boka skulle dreie seg så mye om det overnaturlige, at "spøkelser" skulle ha hovedrollen. Dette ble for meg veldig merkelig og til tider svært kjedelig. Jeg ser spenningen, ved at hvert kapitel sluttet med et spenningspunkt, men for meg ble det bare dumt med små gutter, vond lukt, skjell strødd utover, planker som knirket, mørke hus og kulde. (noe som gjentok seg til det kjedsommelige) Jeg leste bare boka ferdig for å se om forfatteren klarte å få til en logisk slutt, hvilket hun ikke klarte. Føler at jeg har kastet bort tiden ved å lese denne boka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig med deg. De tre andre bøkene derimot er veldig gode. Derfor ble jeg skuffet over denne siste boken, leste ut boken og det var det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveDemeterAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87