Har du fått lest den? Er spent på hva du syns. Har et litt bedre inntrykk nå noen måneder etter at jeg leste den, men fremdeles hadde jeg håpt på noe mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Må bare innrømme at da mannen min valgte å avbryte mistet jeg inspirasjonen. Hadde bestemt meg for å gi den en sjanse allikevel, men den ligger fortsatt "på vent".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka likte jeg veldig godt, og den fortjener virkelig at du gir den en sjanse! La den ikke fra meg før siste side var lest. Synes den hadde mange fine filosofiske betraktninger samtidig som den var nokså lettlest. Går framdeles og grunner på den, og det er stor sannynlighet for at jeg leser den om igjen en eller annen gang!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

G LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOle