Det er kun 39 norske e-bok-utgivelser som er priset over 300 kroner (på e-boksiden på Libris.no kan man se hvor mange e-bøker som finnes i hvert prissjikt). Nesten alle disse er utgitt på Gyldendal. Alle andre forlag velger å prise e-bøkene lavere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Når det gjelder priser så må man også se på alternativene folk allerede er vant til. Den mest kjente leverandøren er amazon.com og for de som leser engelsk ser det ikke ut som det er noen grunn til å bytte til norsk med det første. Det hjelper ikke at prisen på en bok er under 300 om du får den mye rimeligere andre steder.

Her er bare noen tilfeldige eksempler:

E-bok - Brødrene Karamasov av Fjodor Dostojevskij.
Norsk nettbutikk 97 kr.
Amazon.com 12 kr (inkl 10 andre av hans bøker)

E-bok - Mørke : Septimus Heap 6 av Angie Sage.
Norsk nettbutikk 239 kr.
Amazon.com 62,5 kr

E-bok - Kaos hos Daisy av Jill Mansell.
Norsk nettbutikk 139 kr.
Amazon.com 46 kr

Med mindre man skal ha norske bøker eller kun leser norsk så ser jeg ingen grunn til at man skal velge norske e-bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er en stor andel av nye bøker til kr 250,- De bør ikke bikke 200-grensa. Og ja jeg ser de større forlagene har høyere priser på veldig populære bøker.

Jeg foretrekker Bokkilden og Adlibris av norske nettsteder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnes