Mange gode er nevnt her, jeg vil gjerne ha med "Enke for et år" som er en fantastisk bok".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig,enke for en år er min Erving favoritt.Bare ikke se filmen før boka ,da den ikke klarer å romme mer en en liten % av boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har skaffet meg boka etter at jeg så filmen, som jeg syntes var utrolig kjedelig, til tross for at jeg liker Jeff Bridges. Hvor mye bedre er boka?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er som å sammenligne et helt liv,med en uke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig, Reidun. Den fant jeg ved en tilfeldighet i en bokhylle på jobben og snek den diskret med meg hjem. Leverte den tilbake etter en herlig leseopplevelse. Senere da jobben var på flyttefot, og bøkene ble fordelt på bokinteresserte, ble jeg eier av den. Det var en overraskende og kanskje litt annerledes Irvingopplevelse. Anbefales absolutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne Jensen