Jeg er litt uenig med deg der jeg. Jeg leser for det meste pocketbøker siden de er langt billigere i pris, og det er det jeg lettest får tak i på engelsk. Men sånn bortsett fra Game of thrones serien, så har jeg ikke opplevd at det er merkbart mindre skrift i pocketbøkene enn i de innbundne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg kjøper alt mitt fra bookdepository på engelsk rett og slett fordi jeg foretrekker å lese på engelsk, pluss at med økonomi i England er såpass dårlig at jeg ikke har råd til annet. De aller fleste er OK, men et par inkl. boka nevnt i startinnlegget er skikkelige billigkopier tydeligvis, og skriften er liten, fet og i en merkelig font - så bl.a den får vente :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte ta en liten sjekk - i pocketutgaven av Dikt i samling av Olav H. Hauge som var i normal skriftstørrelse. Det må dermed variere i de diverse utgaver av pocketutgaver, for jeg har sett de med mindre skrifttyper.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad Wøien