Jeg likte heller ikke boka, av de samme grunnene som du viser til. Opplever ganske ofte å ikke like bøker som får god mottakelse, men som for meg blir altfor sentimentale, slik at jeg ikke klarer å leve meg inn i handlingen i noen særlig grad. Drømmehjerte og Øya er eksempler på slike bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Heller ikke jeg er henrykt over boken. Jeg synes den ofte repeterte seg selv litt mye, og at den noen ganger var vel langdryg i sin fortelling, selv om noe av det vakre og gripende ved boken også er det langsomme ved den. På tross av at jeg ikke er veldig begeistret, måtte jeg likevel lese boken ut, så noe må det da ha vært ved den som fanget interessen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å se andre som heller ikke er overvettiges begeistret for boka. Jeg fikk den sterkt anbefalt, men den rørte meg ikke, jeg opplevde vel også at den ikke var troverdig nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaTanteMamieDolly DuckHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora Fjelli