Joda, boka var god nok den, jeg ble bare så skuffet :) Jeg var den absolutt siste av de jeg kjenner som leste Harry Potter, og alle skrøt den HIMMELHØYT...og så var den bare en helt vanlig god bok...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

uff, så trist. Men jeg skjønner hva du mener med forventninger. Åsså har du kansje sett filmen og? Men sånn om du skal forsette. Bok to syntes jeg var den dårligste. Ville slutte etter den, men så tvang jg mg til å kjøpe nestebok og falt plasdask på den. Harry potter og fangen fra azkaban er defentlig den beste! Syntes nå jeg. Så jeg håper du forsetter, kjemper deg igjennom to (kan hende du liker den bedre) og får like vakkre stunder som mange av oss andre. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men serien blir jo berre betre etterkvart som du "veks" inn i Harry Potter sitt univers. Dei første bøkene er barnslegare enn dei seinare, og stemninga blir dystrare. Eg skulle så gjerne ønske at eg ikkje hadde lese Harry Potter endå, slik at eg nok ein gang kunne få oppleve serien for første gang :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enn så lenge den eneste Harry Potter boka jeg har lest, men jeg kommer nok til å lese alle etterhvert. Tror jeg vil ha større glede av de neste, for nå er jeg uten de største forventningene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn S