Du får ikke meg på nakken, men det var andre grunner som gjorde at jeg ikke likte denne boka. Jeg syns den er både kunstig og sentimental på samme tid; stiv og samtidig følelsesmessig inkontinent. Om noen forstår hva jeg mener med det..? Jeg syns virkelig at den renner over av følelser som formidles på en samtalemåte jeg ikke klarer å tro på. Det med babyen ble bare ett av mange irritasjonsmomenter for min del. Men jeg er ikke overrasket; jeg hadde nok på forhånd en anelse om at jeg ikke kom til å like boka spesielt godt. Av og til tar jeg feil, og ingenting er bedre, men denne gangen gikk det som jeg trodde. Jeg var full av fordommer og fikk dem bekreftet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

I byrjinga stussa eg og over ein del ting. Til dømes måten dei ikkje svarer kvarandre, men fortel vidare på si eiga historie. Men etter ei stund godtok eg dette som det var. Litt poetisk, drøymeaktig kunstnarisk. Eg likte dikta som var nemnd. Og det er to sterke historiar som kjem fram. Eg kunne ikkje leggja boka frå meg. Kanskje ikkje så realistisk, men den er jo vakker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde egentlig problemer helt fra vennskapet deres startet. Syntes at det fikk en kunstig og lite troverdig start.

Den nevnte episoden går sikkert spesielt sterkt inn på meg av personlige årsaker.

Hvordan tolker dere Astrids handling? Hvorfor gjør hun det hun gjør? Huff nei- på tide å legge det bak seg.:) Får vel aldri noe svar, og så er det jo bare ei bok.... Hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte heller ikke boka, av de samme grunnene som du viser til. Opplever ganske ofte å ikke like bøker som får god mottakelse, men som for meg blir altfor sentimentale, slik at jeg ikke klarer å leve meg inn i handlingen i noen særlig grad. Drømmehjerte og Øya er eksempler på slike bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heller ikke jeg er henrykt over boken. Jeg synes den ofte repeterte seg selv litt mye, og at den noen ganger var vel langdryg i sin fortelling, selv om noe av det vakre og gripende ved boken også er det langsomme ved den. På tross av at jeg ikke er veldig begeistret, måtte jeg likevel lese boken ut, så noe må det da ha vært ved den som fanget interessen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å se andre som heller ikke er overvettiges begeistret for boka. Jeg fikk den sterkt anbefalt, men den rørte meg ikke, jeg opplevde vel også at den ikke var troverdig nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalLisbeth Kingsrud KvistenHarald KKirsten LundAmanda AAnn Helen EmgeSynnøve H HoelFiolNorahBenedicteHeidi LConnieHildeE .PiippokattaTone HMarianneNDaffy EnglundCarine OlsrødReadninggirl30Ester SIngeborgBeathe SolbergLailaIngeborg GSigrid NygaardritaolineAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit Høvde