Kanskje like greit at du ikke hadde Port innen rekkevidde - siden hele novellesamlingen til W.S. Maugham inneholder ca 100 noveller. :-)
Jeg leser gjerne mer enn en novelle pr. dag (uten Port), men novellene leses aldri fortløpende som om de er kapitler i en roman. Innlagte pauser er en forutsetning (for meg) for fullt utbytte av lesingen.
I seksårsalderen begynte jeg å ane hvor mange fortellinger det fantes i verden - da bestemte jeg meg for å lese minst en pr. dag - resten av mitt liv. Den beslutningen var nok en av de bedre jeg har tatt - og som jeg fortsatt lever godt med.

Og jeg er enig med deg - W.S.Maughams noveller er i en særklasse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Obs, jeg kom visst i skade for å skryte på meg litt for mye... har kun lest Noveller i utvalg, tretten stykker. Men jeg behøver vel ikke å si at jeg ikke er ferdig med Maugham :-)

I seksårsalderen begynte jeg å ane hvor mange fortellinger det fantes i verden - da bestemte jeg meg for å lese minst en pr. dag - resten av mitt liv.

Jeg bøyer meg i støvet for et barn som tar en slik beslutning - og holder fast ved den gjennom livet! Så modent og imponerende, virkelig en bokelsker verdig. Så artig at du fortalte dette. Sender i tankene stjerner i fleng både til barnet og den voksne Ava :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for "tankestjernene", Lillevi. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNina