Hvem vet, kanskje jeg kan det jeg og?

Jeg hadde allerde sittet ved skrivebordet i 10 minutter og hatt en intens stirrekonkuransse med boka da jeg bestemte meg. Hvorfor ikke?, tenkte jeg. Det kan vel ikke skade å prøve? Jeg tok opp boka forsiktig, og strøk fingrene kjærlig nedover bokryggen. Boka hadde et svart omslag, og med tykke gullbokstaver sto det på siden: "Twilight, Stephanie Meyer". Jeg åpnet boka på den siden jeg hadde bestemt meg for, og så på bokstavene med en dyp konsentrasjon. Hva var det Meggie fra "Blekkhjerte" hadde sagt? Pusten, ja. Det er pusten som er hemmligheten. Den gir min stemme kraft og fyller den med liv. I tilegg er det viktig å passe på at hvert eneste ord får sin rette klang. Da jeg begynte var det ikke helt som jeg hadde forestilt meg, men jeg forsatte å lese siden ut med et ørlite håp om at det skulle virke. Jeg stoppet opp, og så fortvilet rundt i soverommet mitt. Åååh! Hvor er han?! Håpet slunknet. Jeg kommer aldri til å møte Edward Cullen.

Boken anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Mulig du skal være glad for det. Han er tross alt en vampyr ... Selv forsøkte jeg å mane frem mr. Rochester. No luck. Flott anmeldelse av en god bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

mr. Rochester av hvem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jane Eyres mr. Rochester!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaMarianne AugustaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømHarald KJBTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe Solberg