Må innrømme at jeg er lite sentimental når det gjelder bøker jeg ikke liker. Det hender jeg kaster bøker, ja. Særlig hvis jeg blir irritert ... Det skal litt til for at jeg ender opp med en bok jeg ikke liker siden jeg oftest bruker god tid med en bok i bokhandelen før jeg tar den med meg til kassen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

  • Ikke sant. For hver roman/bok jeg leser (og for hvert år som går) så opplever jeg at det er viktigere og viktigere å vite hva som fenger/ikke fenger og, ikke minst, HVORFOR (selv om jeg mener man av og til skal kunne lene seg tilbake og la seg bli underholdt uten å "intellektualisere"). Ja, etter som tiden går, så blir man vant til å sjekke, dobbelt- og trippel-sjekke "holdbarheten" og tyngden på en roman/bok. Det fungerer fint sånn for meg nå. Takket være div anmeldere og kundeanmeldelser på div nettsider (pluss noe surfing i bokhandlere), så finner jeg mange flere godboter av kvalitet enn jeg kan gape over! :-D

Hva gjør det irritert (som du skrev) over romaner/bøker? Om du synes det er vanskelig å svare, så holder det med én grunn, eller to, for meg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan være at jeg ikke faller for historien, eller språket, eller jeg ikke liker karakterene - og siden jeg alltid (hvis jeg kan) leser slutten, så må det være en god slutt. Ikke nødvendigvis en happy ending,m en en slutt som harmonerer med begynnelsen og smakebitene jeg har lest. Som sagt, så bruker jeg lang tid i en bokhandel før jeg ender opp med å kjøpe en bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har endt opp med å legge fra meg en bok fordi jeg ikke liker fargen på omslaget...Jeg bruker og lang tid på å finne bøker, og innimellom plukker jeg jo med meg bøker som ikke ser spesielt innbydene ut, teite meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En ærlig og fin innrømmelse du har der :-) Jeg blir nysgjerrig: Har utseende på romanen/boka veldig mye å si for deg? Har du gjort bomkjøp pga fine covere? Har du hatt fine leseropplevelser på tross av det du vil si er et dårlig omslag? - Konkrete eksempler er velkomne! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden den gangen jeg kjøpte nevnte bok har researchen og kunnskapen blitt nokså styrket når det gjelder det meste. Og: I dag hadde ingen N. K. Monsen-bok blitt kjøpt her (med mindre hun to helomvending med sine sosiale, menneskelige og politiske osv standpunkter). Jeg ble grundig irritert den gangen av den boka, ja (og av alt N. K. M. har publisert siden). Jeg leser anmeldelser svært flittig og har stort sett unngått skikkelige bom-kjøp siden :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her kjenner jeg meg igjen. Men jeg har kassert noen bøker, utgåtte fagbøker som jeg aldri ville lese igjen. De er blitt erstattet med nye oppdaterte bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utgåtte fagbøker må det da være "lov" å kassere dersom ingen andre kan dra nytte av (utgått) kunnskap :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas Bokleser