Samtidig er det viktig å huske på at dette ikke bare dreier seg om sosiale sammenhenger, introverte kan godt fungere sosialt bra, men kanskje helst i mindre forsamlinger. Og det er jo også snakk om evne til konsentrasjon og manglende evne til multitasking. Jeg synes det er fint at det for en gangs skyld fremstilles som noe positivt at man trives på egenhånd, at man ikke nødvendigvis er en asosial tulling om man tar seg tid til det.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 4 svar.

hehe det er godt der finnes en forklaring på dette også. Jeg forstod deg rett. Har nå bestilt boken og prisen var ikke avskrekkende 125kr for innbundet bok. Når tid var det en ordinær pris her hjemme hos oss mon tro. Så en del av videoen, men ble så irritert på mobilbredbåndet fordi i korte intervaller stoppet det opp for å laste inn mer data og da ble det stykkevis og delt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er et kjempeviktig poeng du peker på der, Ellen: introvert/ekstrovert er ingen inndeling basert på graden av sosiale EVNER. Kjernen i det ligger i om man lader opp batteriene "innenfra" eller "utenfra" - altså om man FÅR energi fra samvær med andre mennesker (og at det funker slik at jo flere man er sammen med på én gang, jo mer energi får man), eller om man BRUKER OPP energi i sosiale settinger (og dermed må trekke seg tilbake for å lade opp slik at man "orker" mer sosial kontakt). Det viktige er at man anerkjenner at slike forskjeller ER OK. Ikke sant?

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Glimrende forklart:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke sant? Dessverre ikke MIN eminente forklaring - jeg har den fra de bøkene jeg har nevnt... Men uansett!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.