Ny favorittbok! Wow, denne boka likte jeg virkelig! I det siste har jeg hatt en følelse av at alle bøker som er virkelig bra skrevet må være deprimerende, fordi det så ofte er slik.. Men Anna Gavalda har faktisk skrevet en utrolig god bok om de positive følelsene som glede, håp, vennskap etc, og det er ikke en gang "den store kjærligheten" som er hovedtemaet! I hvert fall ikke for meg.. Denne boka starter kanskje langt nede, men så går det bare oppover og oppover, med noen små nedturer innimellom, som gjør det hele mer realistisk. En bok om 4 personer med vanskelige fortider og store problemer, som finner ut at livet er litt enklere når man lever sammen! Liker virkelig godt den norske oversettelsen av tittelen, den bare summerer opp budskapet i filmen på en nydelig måte! Kanskje er det fordi jeg føler at boka gjenspeiler min egen livssituasjon at jeg likte den så godt, jeg føler meg også på vei til gjenreisning på samme måte, og boka tok tak i mine positive følelser som håp og forventning og takknemlighet for vennskap, og forsterket dem. Takk, Anna Gavalda, for en fantastisk god leseropplevelse som støtter i troen på at vennskap er bedre enn selvstendighet og at kjærlighet er bedre enn stolthet!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boka tok tak rundt hjertet mitt, og klemte til! Personene ble så levende, de lokket frem både tårer og latter. Herlig!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød