Nei, jeg har faktisk ikke lest "Til Musikken". Fant "Elven" på salg og klarte ikke vente med å begynne på den til jeg hadde lest den første. Syntes faktisk det gikk fint å starte med "Elven" uten å ha forhistorien til hovedpersonen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nå ble jeg glad :) Fant "Elven" på loppemarked i dag, og kjøpte den selvfølgelig..., men har ikke lest "Til musikken". Så da kan jeg altså ta fatt på den uten å ha lest første boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blir best utbytte av å lese de i kronologisk rekkefølge synes jeg....hadde lydboken også jeg på Til musikken, da fikk man litt ekstra på kjøpet med små piano "snutter". Har omtalt den i bloggen min .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig, kjøp "Til musikken" òg, det er en av mine favoritter :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uansett, få tak i "til musikken" også. En leseopplevelse du ikke må gå glipp av

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas