Jo, nå har jeg summet meg. Det er en absolutt god debutbok. Jeg liker veldig godt fortellerstilen med å la et ord eller et uttrykk binde sammen flere ulike hendelser.

Men det er som i denne som i Innsirkling; den virkelige store litteraturen hadde det blitt hvis han hadde hevet historien enda et hakk. Det er noe som mangler. Noe som gjør at boken midtveis eller mot slutten begynner å gå på tomgang.

Hovedfiguren i Skråninga blir en halvbror av Elling. Av og til blir noen av bildene og beskrivelsene litt for karikaturmessige og med det lite troverdige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg kunne ikke vært mer enig!

Og ordet FREISTA, gikk meg på nervene rimelig fort!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja, det var en interessant summing. Fortellerstilen, med de nesten umerkelige overgangene, er for meg genial. Jeg hadde ikke Elling i bakhodet i hele tatt når jeg leste den. Jeg lo mye når jeg leste om Elling. Kan ikke huske at jeg lo mye av hovedpersonen i Skråninga. Jeg var nok nærmere gråten...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander