Oj, nå så jeg at du også hadde tipset om Dolores Claiborne. - Ja, den er skikkelig god, med gode skuespillere! Særlig Kathy Bates. En sånn film man vet man vil se igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Definitivt! Synes også det er så kult at da Stephen King skrev boka, skrev han den med Kathy Bates spesielt i tankene for en evt. filmversjon, fordi han var så imponert over rolletolkningen hennes i Misery. Og jeg synes hun faktisk er enda bedre i D.C. enn i Misery også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig det med at han skrev med tanke på K. Bates. - Misery: den er det lenge siden jeg har sett - må snart ses igjen! Apropos Misery: James Caan spiller jo en hovedrolle der. Han spilte jo i godeste The Godfather (ah, for en trilogi!). Nå ble det litt digresjon, men, men :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe... morsomt å diskutere film og da :) Til tross for at dette er et bokforum, men vi diskuterer jo hvertfall adapsjoner. Men James Caan gjorde en kjemperolle i Misery - jeg liker hvordan de spiller mot hverandre i den filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundToveBjørg  FrøysaaRandiAHilde H HelsethTone HGrete AastorpsiljehusmorMarianne MHarald KMarianne  SkageJan-Olav SelforsTheaTove Obrestad WøienReadninggirl30NorahJarmo LarsenPiippokattaToneTrude JensenAnniken RøilAud- HelenTor-Arne JensenElisabeth SveeVioleta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima Montgomery