Kan anbefale En dag i oktober! Syns den er hans aller beste :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

  • og "Syndere i sommersol". Har nå lest alle tre, men jeg kan ikke si hvem jeg synest er den beste. Alle tre er gode på hver sin måte.
    Var ikke det diplomatisk sagt? :)
Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg synest "Fjorten dager før frostnetter" er en bok som ikke er for "gammeldags", og med det begrunner jeg med at hovedpersonens sjeleliv og tankeganger kan vel være som hos hvermansen selv i dag.
Selvfølgelig er der noen datidens normer, og vi vil vel synest det er avlegs/gammeldags, men det synest jeg bare er sjarmerende å lese om disse menneskene i den tiden.
Det var den tids normer og måte å uttrykke seg på, vil heller si at hvert ti-år har sin sjarm.
Det samme kan jeg huske om "Syndere i sommersol", vår adferd vill nok ha vært ganske annerledes enn situasjonene som beskrives i bok.
Synest det er litt fint å kunne lese bøker fra foreldregenerasjonens lektyre.

Jeg har Trollringen" på vent, vil ikke lese de rett etter hverandre, derfor må den boken finne seg i å ligge litt til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Trude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAva