Er dette et seriøst innlegg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Skammelig utvikling!

Ja, det er et seriøst innlegg. De kristne som har våket over Guds ord er visst blitt redde når de ser at to mannfolk nå står sammen ved Herrens alter og blir viet til rette ektefolk å være! Det er en skam! Og de får til og med støtte av noen prester som utmerket godt vet at slikt er fullstendig imot Guds ord! Derfor: Les heller Guds ord enn disse "kjekke" fortellingene om homoseksuelle som endelig er kommet ut av skapet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Dropp dette, herr Jensen. Det som virkelig ER skammelig, er at du setter oss kristne i et forferdelig lys slik du holder på her i forumet. Jeg tror du må se litt inn i deg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må bare si at stilen din minner meg om en annen her inne som like å lage litt kontrevers :-)
Kanskje dere kjenner hverandre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror kanskje at dette forumet ikke er det rette stedet for slike diskusjoner. Nok av fora der du kan få diskutere slike tema, - men her diskuterer vi bøker, - ikke religion. Og som andre skriver; dette er et forum for folk som liker å lese, - mer enn en bestemt bok!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trukke det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas