Takk til deg, Strindin og Karin!
Og jeg grugleder meg til å høre hva dere synes:-)! Litt "skummelt" å anbefale en bok så sterkt og spenne forventingene høyt hos kompetente bokelskere (står inne for hvert ord). Men - fra spøk til alvor; ulike meninger gir interessante diskusjoner, og jeg vil veldig gjerne høre etter hvert som dere får lest den!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har mottatt boken. Har flere bøker fra biblioteket jeg må lese først. Men deretter....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Neida, ikke skummelt i det hele tatt, enten liker vi den eller ikke, hehe. Det er så flott å få tips om slike bøker og forfatternavn som i alle fall jeg ikke har hørt om før.
Jeg kommer helt sikkert til å skrive noe når jeg har lest boka, og kan ikke tenke meg at ditt boktips skulle falle helt gjennom.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTrude JensenAnne-Stine Ruud HusevågVegard BorgenKetilFriskusenLasse HenriksenVannflaskeHarald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn Larsen